Foodbrusher / the story

We eten steeds bewuster. Daarbij gaat het niet alleen om goede ingrediënten en smaak, maar ook om de beleving. Ziet jouw bord er geweldig uit? Dan wordt eten pas écht een feestje.

Foodbrusher brengt food design naar jouw keuken. Want een bord opmaken als een topchef? Dat kun jij zelf ook. Foodbrusher geeft je inspiratie voor mooie presentaties, plus de technieken en tools om die te maken. Geniet zelf en imponeer je gasten – en je Instagram-volgers. #designyourfood

Food design als kunstvorm

Food design is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware kunstvorm. Daarbij laten bekende chefs als Massimo Bottura, Martyn Meid, Craig Thornton en Yann Bernard Lejard zich inspireren door verschillende kunstvormen. Ook onbekende chefs en artistieke thuiskoks maken tegenwoordig de mooiste creaties.

Foodbrusher gelooft in food design als kunstvorm. Op je bord, maar ook aan de muur. Daarom maken wij  fine art prints met food art. In een beperkte genummerde oplage, gesigneerd door de maker.

De auteur / maker

Marco van Keijzerswaard is conceptontwikkelaar, designer en gepassioneerd thuiskok. Hij is bijna 20 jaar actief als ondernemer op het gebied van reclame, marketing en design, waarvan de laatste 10 jaar als eigenaar van marketing- en designbureau Parel & Moer. Daarvoor heeft hij in diverse restaurants gewerkt, waar zijn passie voor koken is ontstaan.